ETIQUETTE – EN IMAGODESKUNDIGE ANNE-MARIE VAN LEGGELO

PRESENTATRICE | DAGVOORZITTER | SPREKER | COLUMNISTE

Hi! Ik ben Anne-Marie. Wellicht heb je me gespot op tv of op sociale media. Heb je ooit een training gevolgd bij mijn bedrijf Het Etiquette Bureau of is mijn naam in je oor gefluisterd. Hoe dan ook: welkom! Erg leuk dat je me hebt gevonden.

ETIQUETTE – EN IMAGODESKUNDIGE
ANNE-MARIE VAN LEGGELO

PRESENTATRICE | DAGVOORZITTER | SPREKER | COLUMNISTE

Hi! Ik ben Anne-Marie. Wellicht heb je me gespot op tv of op sociale media. Heb je ooit een training gevolgd bij mijn bedrijf Het Etiquette Bureau of is mijn naam in je oor gefluisterd. Hoe dan ook: welkom! Erg leuk dat je me hebt gevonden.

O.A SAMENGEWERKT MET:

Hoe hoort het nu eigenlijk?…

Ik sta klaar om je bewust te maken hoe je overkomt en je te laten zien hoe je het verschil kunt maken met de juiste omgangsvormen. Ik geef je praktische tips, inspiratie en advies om je persoonlijke of zakelijke imago naar een hoger niveau te tillen. Voor meer succes maar ook om eventuele reputatieschade te voorkomen. En geloof me, ik ben helemaal bij met actuele topics, zoals hoe je omgaat met ongepast gedrag, de do’s en don’ts op de werkvloer, digitale etiquette en het omgaan met verschillende culturen. Verder ben ik ook in te zetten als (tv) presentatrice, dagvoorzitter en spreker. Ja, je leest het goed, ik ben een ware multitasker!

 

TESTIMONIALS

Wat anderen over mij zeggen

Al jaren werk ik op een zeer prettige wijze samen met Anne-Marie. Haar kundigheid, enthousiasme en professionaliteit zijn van een bijzonder hoog niveau en maken van iedere samenwerking een succes. Met haar unieke ‘Etiquette Bureau’ weet ze keer op keer de juiste snaar te raken en blijft ze door haar creativiteit verrassen.

Paul van der Linden
Uitvoerend Producent
BNR Nieuwsradio

Met heel veel liefde en toewijding vervult Anne-Marie in de rol van Etiquette expert onze prinsessen wensen. Zij is de kroon op het werk van Make-A-Wish.

Hanneke Verburg
Algemeen Directeur
Make-A-Wish Nederland

Anne-Marie maakt haar dromen waar. Ondernemend en nieuwsgierig. Van purser bij KLM/ Martinair tot haar eigen onderneming in een kasteel. Ze bouwt steeds verder uit. Niet te stoppen. Hoeft ook niet: een creatieve en sociale duizendpoot.

Dr. Marius Rietdijk
Voorzitter Ondernemingsraad Vrije Universiteit: Gedragspsycholoog en – econoom.

Je krijgt maar 1 keer de kans voor de eerste indruk. Onze deelnemers van het Baas meesterschapstraject kijken met veel plezier terug op de masterclass Zakelijke Etiquette. Bezield, pakkend, humorvol en volledig afgestemd op onze wensen heeft Anne-Marie van Leggelo ons meegenomen in de wereld van zakelijke etiquette en omgangsvormen.

Mandy Hartwig- van der Ven
Manager Algemene Zaken en Directieondersteuning
Baas BV

 ‘Etiquette: niet tuttig maar nuttig!’

Goede omgangsvormen zijn de basis van efficiënte (zakelijke) relaties.
Ontdek hieronder hoe ik jou of jouw organisatie kan ondersteunen.

Etiquette - en imago expert; trainingen & lezingen

Anne-Marie, trotse eigenaresse van Het Etiquette Bureau, heeft met haar expertise talloze mensen en bedrijven getraind en geadviseerd over moderne omgangsvormen en imago. Bereid je voor op een verfijnd etiquette-avontuur vol zakelijkheid en internationale flair. Of je nu sociale finesse, professionele etiquette of het imago van een globetrotter zoekt, Anne-Marie beheerst het allemaal. Laat je meeslepen in haar betoverende wereld, want goede manieren zijn nooit saai bij Anne-Marie.

Presentatrice: voor uw (TV)productie

Ze is de vrouw die altijd haar gevoel voor stijl en ervaring in de strijd gooit tijdens een presentatie. Met haar uitgebreide kennis, charmante uitstraling, empathisch vermogen en professionele aanpak, laat ze jouw product of dienst op de meest indrukwekkende manier schitteren. Ze is als een tornado van expertise en flair, klaar om alles uit de kast te halen.

Je kunt haar spotten als etiquette – en imago expert in televisieprogramma’s zoals Blauw Bloed, Een vandaag, Editie NL, RTL Boulevard en Jinek.

Dagvoorzitter of ladyspeaker

Met een schat aan ervaring heeft Anne-Marie haar eigen unieke stijl ontwikkeld, waarmee ze het publiek weet te boeien en te raken. Of het nu gaat om een formele conferentie of een informele bijeenkomst, Anne-Marie is perfect voorbereid op elke situatie en doelgroep.

De diversiteit van haar voorgaande opdrachten heeft Anne-Marie een scherp inzicht gegeven in de behoeften en verwachtingen van verschillende industrieën en doelgroepen. Ze begrijpt de nuances en uitdagingen die bij elk specifiek gebied horen, en kan hierdoor een gepersonaliseerde en impactvolle presentatie leveren.

 

Media, Influencer en Ambassadeur

Anne-Marie deelt graag haar kennis en visie over hoe ‘het hoort en heurt’ op radio, tv, print én online!

Naast haar toewijding aan goede doelen zoals Make-A-Wish en War Child, is Anne-Marie ook een graag geziene persoonlijkheid onder mooie merken als influencer. Ze zet zich met hart en ziel in om merken op een positieve manier te vertegenwoordigen.

De etiquette Academy

Binnenkort online de “Etiquette academy”!

‘For true succes in life you have to be you,
at your very best.’

Anne-Marie van Leggelo

 In de media

Als expert op het gebied van (modern, zakelijke) etiquette & imago en gastheerschap, weet Anne-Marie van Leggelo als geen ander hoe zij haar publiek kan boeien. Anne- Marie van Leggelo is inmiddels een bekend gezicht. Hieronder vind je een greep uit haar showreel.

Kom in contact

Aarzel niet om haar te mailen of te bellen voor meer informatie of een aanvraag. Bedankt voor je interesse en, namens Anne-Marie, een heel fijne en stijlvolle dag!

Bel ons

+31(0)70-2055757 / +31(0)6-22516781

Bezoeklocatie

Landgoed de Wittenburg 1, 2244BV
Wassenaar