ETIQUETTE- EN IMAGODESKUNDIGE, PRESENTATRICE, DAGVOORZITTER, SPREKER & COLUMNISTE

Het Etiquette Bureau

Het Etiquette Bureau is het toonaangevende etiquette bureau van Nederland en gevestigd in het internationale Wassenaar.
Het is een professioneel trainings- en consultancybureau dat gespecialiseerd is in moderne zakelijke & internationale etiquette, imago consultancy en gastheerschap. Het Etiquette Bureau verzorgt masterclasses, trainingen, presentaties en geeft advies aan onder andere (internationale) corporate ondernemingen, overheidsinstellingen, scholen en universiteiten, vervoersbedrijven, hotels en media.

Het Etiquette Bureau is aangesloten bij de Vereniging voor Imago Professionals, Protocol School of Washington en Etiquette and Protocol Professionals.
Het Etiquette Bureau werkt samen met trainers die geselecteerd zijn op basis van hun professionele prettige persoonlijkheid, grote praktijk ervaring en expertise in hun vakgebied. Verder is Het Etiquette Bureau onder andere partner van Kasteel de Wittenburg, Inter College Business School (HBO bedrijfskunde) en ambassadeur van Stichting Make a Wish Nederland.
Klanten zullen zich koning voelen en de wens van Het Etiquette Bureau is dat de klant vol tevredenheid terugkijkt op een succesvolle, doeltreffende training, presentatie of advies. Waar men zowel zakelijk als privé een leven lang plezier van zal hebben en die de beste (zakelijke) kwaliteiten in eenieder naar boven haalt. De slogan is dan ook: You, at your very best.

Het Etiquette Bureau
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar

www.etiquettebureau.com

+31 (0)70 205 57 57