ETIQUETTE- EN IMAGODESKUNDIGE, PRESENTATRICE, DAGVOORZITTER, SPREKER & COLUMNISTE

Etiquette- en imago expert

 

Bent u op zoek naar iemand voor uw interview, branding, training, congres of event met grote kennis op het gebied van omgangsvormen?

Anne-Marie heeft als etiquette- en imago expert en eigenaresse van Het Etiquette Bureau honderden mensen cq bedrijven trainingen, lezingen, presentaties en advies gegeven op het gebied van moderne (sociale, zakelijke, internationale) omgangsvormen en imago. Om een kleine selectie te noemen: Breitling, UMCU, Shell, Ministerie van VWS, PWC, Moët Hennessy, ING, SGP Fractie, Erasmus Universiteit Rotterdam, Politie Academy, KLM, Goede Doelen Loterij en War Child.

Haar deskundigheid is veel gevraagd in de media. Ze is de etiquette-expert van het royalty programma Blauw Bloed en te horen en te zien bij onder andere BNR Nieuwsradio, Jinek, Een Vandaag, RTL Boulevard, Goedemorgen Nederland (WNL), RTL Nieuws, TVWest, Shownieuws, Koffietijd, BNN Filemon, NPO De Ochtendkus, Editie NL, Q Music, NPO Radio, Evers staat op, NRC, Elsevier, Telegraaf, AD, Marie Claire, Quote, Margriet, Het Financieel Dagblad en vaste columniste bij De RestaurantKrant, vakblad Hospitality Management, Society World en Het NederBelgischMagazine.

Haar streven is om mensen en bedrijven bewust te maken van het belang van juiste omgangsvormen en een goed imago. In deze tijd zijn goede omgangsvormen zowel op als buiten de werkvloer een hot topic: overschrijdend gedrag, normen en waarden en interculturele omgangsvormen.  Maar ook hoe je zakelijk en persoonlijk succesvol kunt zijn en hoe je te profileren: online en offline.

Haar veelgenoemde motto luidt: ‘Etiquette: niet tuttig maar nuttig!’